Uutiset

Uusia Dan-arvoja

Kuopion Karateseura sai jälleen uusia dan-arvoja Riina Peltokorven ja Maija Aalto-Heinilän läpäistyä 1. danin kokeen kokeen Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä Kuopiossa 2.10.2021. Suuret onnittelut  Riinalle ja Maijalle hienoista suorituksista!

Uusia vyöarvoja

Syksyn 2020 vyökokeet on pidetty! Nuorten ja aikuisten peruskurssi suoritti keltaisen vyökokeen marraskuun lopulla. Kokeen suoritti 10 kokelasta. Muutama päivä aikaisemmin yleisvyökokeessa suoritettiin yksi keltainen, kolme oranssia ja kaksi vihreää vyötä seuran yleisvyökokeessa. Nämä kaikki ovat kyu-vyöarvoja. Ja marraskuun puolivälissä saimme seuraan uuden dan-arvon korotuksen, kun Marko Ryynänen suoritti Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä 2.dan mustan vyön. Paljon onnea kaikille!

Tähtiseuratoiminta

Kuopion Karateseura jatkaa Tähtiseurana! Läpäisimme auditoinnin 24.11.2020 sekä lasten ja nuorten, että nyt myös aikuisten liikunnan osalta. Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka tukee seuratoimintaa. Tähtimerkki myönnetään tunnuksena urheiluseuralle, jonka toiminta täyttää määritellyt laatutekijät. Jatketaan siis aktiivista ja laadukasta seuratyötä.

Kuopion kansalliset 21.11.2020

Korona ajasta huolimatta saatiin Kuopion kansalliset pidettyä hyvissä merkeissä. Kisat pidettiin Neulamäen koululla. Kisoihin meidän seurasta osallistui Aleksi Hyvönen, Tuomas Rekola, Helmi Hankonen, Tuukka Ramula, Miro Huttunen ja Luukas Väyrynen. Mirolla ja Luukaksella nämä kisat olivat ensimmäiset kansalliset kisat. KKS sai neljä mitalia ja muutaman hyvän sijoituksen. Kisoissa oli myös kaksi kuopiolaista tuomaria. Tulokset löytyvät tältä sivulta: kuopionkarateseura.fi/kilpailutoiminta/tulokset/

Kisoihin osallistui kilpailijoita 15 eri seurasta, Oulusta ja Helsinkiin. Kisoissa oli yhdeksän kata ja 16 kumite sarjaa. Iso kiitos kaikille osallisille, toimitsijat, tuomarit, kisaajat ja valmentajat. Tervetuloa kisoihin uudelleen ensi vuonna.

SM-kisat

Kuopioon tuli taas SM-kisoista mitaleja ja paljon kokemusta. Kisat pidettiin 17.10.2020 Hämeenlinnassa.  Seuran edustajia olivat Aleksi Hyvönen (kumite), Tuomas Rekola (kumite ja kata) ja Tuukka Ramula (kumite). Tulokset löytyvät tältä sivulta kuopionkarateseura.fi/kilpailutoiminta/tulokset/

KKS 40 vuotta!!!

Kuopion Karateseura on perustettu joulukuun 22. päivänä 1980. Karateseura oli aluksi Judoseura Sakuran alajaosto, josta se erottui omaksi seuraksi 1980. Seura harjoitteli monta vuosikymmentä Suurmäentien väestösuojalla, josta se siirtyi nykyiselle paikalle, Väliköntie 4, vuoden 2019 alussa kolmen muun kamppailuseuran kanssa.

Aluekisat

15.2.2020 pidettiin Kuopion liikunta-ja kamppailukeskus LIIKE tiloissa Savo-Karjalan karaten aluekisat. Osallistujia oli tällä kertaa Kuopion Karateseurasta ja Joen Mawashista. Mukana aloittelevia  ja hieman kokeneempia kilpailijoita. Kisapäivänä käytiin otteluita viidessä eri sarjassa. Kiitos kaikille mukana olleille; pöydän takana, tatamilla ja tatamin laidalla. Aluekisat 15.2.2020 tulokset

Vuoden 2020 muutoksia

Uusi johtokunta aloittaa vuoden alussa, jolloin myös vastuualueet päätetään. Aikuisten harjoitusaikoihin on tullut muutamia muutoksia vuoden alusta. Löydät ne Harrastajat-välilehdeltä. Ajankohtaiset tiedotteet lähetetään jäsenistölle sähkäpostitse. Kannattaa seurata myös seuran facebook- ja Instagram-sivuja.

Nuorten kumite maajoukkueryhmän urheilijat vuodelle 2020 on valittu

Nuorten maajoukkueen päätavoitteena on menestyä karaten nuorten EM-kotikisoissa Tampereella helmikuussa 2021. Joukkueeseen on valittu myös Kuopion Karateseuran Aleksi Hyvönen. Hän ottelee sarjassa U16 -63 kg.

Liittohallituksen vuoden 2019 valinnat seuraavasti:

Vuoden karateka, Titta Keinänen
Vuoden juniorikarateka, Saku Virtanen
Vuoden valmentaja, Pasi Hirvonen
Vuoden tuomari, Tiago Pedroso