Toimintatuki

Olemme saaneet toimintaamme tukea Kuopion kaupungilta (yleisavustus).

Vuonna 2021-2022 toteutamme ohjaajien koulutushankkeen ”Lisää koulutusta ja osaamista ohjaajille”. Tavoitteena on saada seuraan lisää erityisesti uusia nuoria ohjaajia. Olemme saaneet tähän toimintaan opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

KIITÄMME SAAMASTAMME TUESTA!

Yhteistapahtumat

fym_logo

Feel Your Movement on liikuntatapahtuma, jossa kävijät aikuisesta lapsiin pääsevät itse kokeilemaan eri liikuntaharrastuksia ja katsomaan monien lajien näytöksiä sekä tutustumaan Kuopion poliisin toimintaan. Tapahtumaa ovat järjestämässä kuopiolaiset urheilu- ja liikuntaseurat, ja se tarjoaa vuoden kattavimman läpileikkauksen koko Kuopion liikuntatarjonnasta. Jos etsit uutta harrastusta tai kaipaat joskus kokeillun lajin pariin takaisin, niin FYM on paras paikka siihen.