468x60-fi

234x60-fi

Kuopion Karateseura ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Kuopion Karateseura on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet. Katso lisää kohdasta harrastajat –> varustetilaukset.

Hanki itsellesi oma STADIUM MEMBER kortti ja linkitä siihen Kuopion karateseura, näin saat itsellesi rahanarvoisia etuja ja tuet samalla seuratoimintaa. Käy tutustumassa  STADIUMIN jäsenkortin etuihin tästä:  Tue seuraasi

Pop Pankki

POP Pankki on Kuopion Karateseuran pitkäaikainen yhteistyökumppani ja tuemme yhdistyksenne toimintaa vuosittain. Nyt Sinäkin jäsenenä voit auttaa seuraa varainhankinnassa. Maksamme vinkkipalkkion jokaisesta Kuopion Karateseuran kautta tulleesta uudesta kokonaisasiakkaasta. Kerro pankistamme perheenjäsenillesi, työkavereillesi tai ystävillesi ja lähetä heidän yhteystietonsa tai pyydä heitä itse olemaan yhteydessä sähköpostilla: jari.korhonen@poppankki.fi.

Laita yhteystietoihin tai pyydä yhteydenottajaa laittamaan viestiin ”Kuopion Karateseura” niin osaamme kohdentaa teiltä tulleet vinkit seuranne hyväksi.

fym_logo

Feel Your Movement on liikuntatapahtuma, jossa kävijät aikuisesta lapsiin pääsevät itse kokeilemaan eri liikuntaharrastuksia ja katsomaan monien lajien näytöksiä sekä tutustumaan Kuopion poliisin toimintaan. Tapahtumaa ovat järjestämässä kuopiolaiset urheilu- ja liikuntaseurat, ja se tarjoaa vuoden kattavimman läpileikkauksen koko Kuopion liikuntatarjonnasta. Jos etsit uutta harrastusta tai kaipaat joskus kokeillun lajin pariin takaisin, niin FYM on paras paikka siihen.