Varustetilaukset ja seuratuotteet

234x60-fi

Kuopion Karateseura ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Kuopion Karateseura on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

TILAUSOHJEET löytyy klikkaamalla ylläolevaa STADIUM banneria.

Tilaukset ja tiedustelut seuramallistosta sähköpostilla osoitteeseen seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi

Seuraava tilaus tehdään maaliskuussa 2018. Seuraa ilmoittelua!

Hanki itsellesi oma STADIUM MEMBER kortti ja linkitä siihen Kuopion karateseura, näin saat itsellesi rahanarvoisia etuja ja tuet samalla seuratoimintaa. Käy tutustumassa  STADIUMIN jäsenkortin etuihin tästä:  Tue seuraasi

Kuopion Karateseuran pipoja ja heijastimia saatavissa jatkuvasti, kysy lisää valmentajilta!

Pipot

• Saatavilla ilman tilausta, väreinä musta, turkoosi ja punainen, hinta 15 e

Heijastimet

• Seuran nimellä ja logolla varustettuja jousiheijastimia, hinta 4e. Kysy lisää johtokunnan jäseniltä.

IMG_1438

Kaikissa verkkareissa seuran logo vasemmassa rinnassa  ja Kuopion Karateseura –teksti selässä. Pipoissa valkoinen logo.

TIEDUSTELUT sähköpostilla osoitteeseen seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi

Muut varusteet

Jos tarvitset uusia suojia, pukuja ym. varusteita ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan (Tiina Heikkinen, puheenjohtaja(at)kuopionkarateseura.fi). Joitakin tarvikkeita löytyy heti seuran varastosta ja uusia tilataan aina tarvittaessa.

Peruskurssien varustetilaukset tehdään yhteistilauksina kurssin päästyä vauhtiin. Tilauksista vastaa ryhmän vastuuvetäjä, joka kerää tilaukset kerralla kasaan ja toimittaa ne eteenpäin.

Seuratuotteita tilataan kootusti ajoittain.  Tilaukset ja lisätiedot seuratuotevastaavan (Marko Luostarinen, seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi) kautta.