Varustetilaukset ja seuratuotteet

SEURATUOTTEITA TILATTAVISSA 22.9-1.10.2018

Tilattavissa ovat Adidaksen sininen COLLEGE senior tai junior. Niken t-paita (valkoinen tai sininen) ja erilaisia laukkuja. Paidoissa laajasti koko vaihtoehtoja.
Kaikissa tuotteissa on Kuopion karateseuran pyöreä logo. Lisäksi paitojen selässä on iso logo Kuopion karateseura.
Paitoja voi sovittaa väestösuojalla. Kysy valmentajalta!
Tilaus sähköpostitse seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi tai seuran ilmoitustaululla olevaan kaavakkeeseen. Tuotteiden kuvat ja hinnat ovat myös esillä ilmoitustaululla.
Huomioi, että sovitettava t-paita on tekninen paita, mutta tilattavat paidat ovat normaali t-paitoja. (koon voi sovittaa teknisen paidan avulla). Tilaukset ovat sitovia ja laskutetaan ennen toimitusta.

KKS SEURATUOTTEET _syksy_2018

Kuopion Karateseura ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Kuopion Karateseura on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Tilaukset ja tiedustelut seuramallistosta sähköpostilla osoitteeseen seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi

Hanki itsellesi oma STADIUM MEMBER kortti ja linkitä siihen Kuopion karateseura, näin saat itsellesi rahanarvoisia etuja ja tuet samalla seuratoimintaa. Käy tutustumassa  STADIUMIN jäsenkortin etuihin tästä:  Tue seuraasi

Kuopion Karateseuran pipoja ja heijastimia saatavissa jatkuvasti, kysy lisää valmentajilta!

Pipot

• Saatavilla ilman tilausta, väreinä musta, turkoosi ja punainen, hinta 15 e

Heijastimet

• Seuran nimellä ja logolla varustettuja jousiheijastimia, hinta 4e. Kysy lisää johtokunnan jäseniltä.

TIEDUSTELUT sähköpostilla osoitteeseen seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi

Muut varusteet

Jos tarvitset uusia suojia, pukuja ym. varusteita ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan (Tiina Heikkinen, puheenjohtaja(at)kuopionkarateseura.fi). Joitakin tarvikkeita löytyy heti seuran varastosta ja uusia tilataan aina tarvittaessa.

Peruskurssien varustetilaukset tehdään yhteistilauksina kurssin päästyä vauhtiin. Tilauksista vastaa ryhmän vastuuvetäjä, joka kerää tilaukset kerralla kasaan ja toimittaa ne eteenpäin.

Seuratuotteita tilataan kootusti ajoittain.  Tilaukset ja lisätiedot seuratuotevastaavan (Marko Luostarinen, seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi) kautta.