Varustetilaukset ja seuratuotteet

SEURATUOTTEITA TILATTAVISSA 1.3.-31.3.2019

Tilattavissa ovat Adidaksen sininen college-paita, Adidaksen verkkatakki/housut (takki sininen, housut mustat), Niken t-paita (valkoinen) ja erilaisia laukkuja. Kaikissa tuotteissa (ei housut) on Kuopion karateseuran pyöreä logo. Lisäksi paitojen ja takin selässä on iso logo Kuopion karateseura. Vaatteita voi sovittaa harjoituspaikalla 11.3-25.3 välisenä aikana. Kysy valmentajalta!

Tilaus sähköpostitse seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi tai seuran ilmoitustaululla olevaan kaavakkeeseen. Tilaukset ovat sitovia ja laskutetaan ennen toimitusta. Tuotteet toimitetaan harjoituspaikalle josta ovat noudettavissa sovittuna aikana. Huom! laskutus tapahtuu ensisijaisesti jäsenrekisterin (myclubin) kautta sähköpostilla, joten ilmoita tilauksen yhteydessä jäsenrekisteristä löytyvän henkilön nimi (esim. juniorin nimi, vaikka maksaja olisi vanhempi).

Tuotteiden kuvat ja tiedot ohessa. KKS SEURATUOTTEET_032019

Kuopion Karateseura ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä. Seuramallistosta löydät ne tuotteet, jotka Kuopion Karateseura on valinnut mallistoonsa ja tietysti ajankohtaiset tuotehinnat ja tilausohjeet.

Tilaukset ja tiedustelut seuramallistosta sähköpostilla osoitteeseen seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi

Hanki itsellesi oma STADIUM MEMBER kortti ja linkitä siihen Kuopion karateseura, näin saat itsellesi rahanarvoisia etuja ja tuet samalla seuratoimintaa. Käy tutustumassa  STADIUMIN jäsenkortin etuihin tästä:  Tue seuraasi

Kuopion Karateseuran pipoja ja heijastimia saatavissa jatkuvasti, kysy lisää valmentajilta!

Pipot

• Saatavilla ilman tilausta, väreinä musta, turkoosi ja punainen, hinta 15 e

Heijastimet

• Seuran nimellä ja logolla varustettuja jousiheijastimia, hinta 4e. Kysy lisää johtokunnan jäseniltä.

TIEDUSTELUT sähköpostilla osoitteeseen seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi

Muut varusteet

Jos tarvitset uusia suojia, pukuja ym. varusteita ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan (Tiina Heikkinen, puheenjohtaja(at)kuopionkarateseura.fi). Joitakin tarvikkeita löytyy heti seuran varastosta ja uusia tilataan aina tarvittaessa.

Peruskurssien varustetilaukset tehdään yhteistilauksina kurssin päästyä vauhtiin. Tilauksista vastaa ryhmän vastuuvetäjä, joka kerää tilaukset kerralla kasaan ja toimittaa ne eteenpäin.

Seuratuotteita tilataan kootusti ajoittain.  Tilaukset ja lisätiedot seuratuotevastaavan (Marko Luostarinen, seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi) kautta.