Varustetilaukset ja seuratuotteet

KEVÄÄN 2021 SEURATUOTTEIDEN TILAUS ON PÄÄTTYNYT

Tuotteet voi lunastaa kuittia vastaan salilta. Tieto lähetetään tilaajille sähköpostiin.

Tilattavat tuotteet ovat Adidaksen senior ja junior huppari   (sininen), verkkatakki (sininen) / housut (mustat) ja Niken tekninen T-paita (valkoinen).

Kaikissa tuotteissa etupuolella (ei housut) on Kuopion karateseuran pyöreä logo. Lisäksi paidan, verkkatakin ja hupparin selässä on  iso logo Kuopion karateseura. Tuotteiden kuvat ja tiedot tästä liitteestä: KKS SEURATUOTTEET KEVÄT 2021

Tilaus tehdään sähköpostitse seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi tai seuran ilmoitustaululla olevaan kaavakkeeseen. Tilaukset ovat sitovia ja laskutetaan ennen toimitusta. Tuotteet toimitetaan harjoituspaikalle, josta ne ovat noudettavissa sovittuna aikana. Huom! Laskutus tapahtuu ensisijaisesti jäsenrekisterin (myclubin) kautta sähköpostilla, joten ilmoita tilauksen yhteydessä jäsenrekisteristä löytyvän henkilön nimi (esim. juniorin nimi, vaikka maksaja olisi vanhempi).

Kuopion Karateseura ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

TIEDUSTELUT sähköpostilla osoitteeseen seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi

Muut seuratuotteet

Pipot

• Saatavilla ilman tilausta, väreinä musta, turkoosi ja punainen, hinta 15 e

Muut varusteet

Jos tarvitset uusia suojia, pukuja ym. varusteita ota yhtyettä Tiinaan  (rahastonhoitaja(at)kuopionkarateseura.fi). Joitakin tarvikkeita löytyy heti seuran varastosta ja uusia tilataan aina tarvittaessa.

Peruskurssien varustetilaukset tehdään yhteistilauksina kurssin päästyä vauhtiin. Tilauksista vastaa ryhmän vastuuvetäjä, joka kerää tilaukset kerralla kasaan ja toimittaa ne eteenpäin.

Seuratuotteita tilataan kootusti ajoittain.  Tilaukset ja lisätiedot seuratuotevastaavan (Marko Luostarinen, seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi) kautta.