Varustetilaukset ja seuratuotteet

KEVÄT 2022 – TILAUSAIKA PÄÄTTYNYT

Tuotteita voi sovittaa salilla treenien yhteydessä viikoilla 11-12 (huom, sovituskappaleet ovat eri väriset kuin tilattavat tuotteet). 

Tilattavat tuotteet ovat:

  • Adidaksen senior ja junior huppari   (sininen),
  • verkkatakki (sininen) / housut (mustat) ja
  • Niken T-paita (valkoinen).

 

Kaikissa tuotteissa etupuolella (ei housut) on Kuopion karateseuran pyöreä logo. Lisäksi paidan, verkkatakin ja hupparin selässä on  iso logo Kuopion karateseura. Tuotteiden kuvat ja tiedot tästä liitteestä: KKS SEURATUOTTEET KEVÄT 2022

Tilaus tehdään sähköpostitse seuratuotteet(at)kuopionkarateseura.fi. Tilaukset ovat sitovia ja laskutetaan ennen toimitusta. Tuotteet toimitetaan harjoituspaikalle, josta ne ovat noudettavissa kuittia vastaan. Huom! Laskutus tapahtuu ensisijaisesti jäsenrekisterin (myclubin) kautta sähköpostilla, joten ilmoita tilauksen yhteydessä jäsenrekisteristä löytyvän henkilön nimi (esim. juniorin nimi, vaikka maksaja olisi vanhempi), sekä tilattava tuote ja malli (lapsi vai aikuinen) ja koko.

Tuotteet voi lunastaa kuittia vastaan salilta. Tieto lähetetään tilaajille sähköpostiin.

Kuopion Karateseura ja Stadium ovat yhdessä suunnitelleet seuramalliston koko seuralle ja sen jäsenille. Kokonaisuus jonka tarkoituksena on vahvistaa seuran identiteettiä ja yhtenäisyyttä.

TIEDUSTELUT sähköpostilla osoitteeseen seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi

Muut seuratuotteet

Pipot

  • Saatavilla ilman tilausta, väreinä musta, turkoosi ja punainen, hinta 15 e

 

Muut varusteet

Jos tarvitset uusia suojia, pukuja ym. varusteita ota yhtyettä Tiinaan  (rahastonhoitaja(at)kuopionkarateseura.fi). Joitakin tarvikkeita löytyy heti seuran varastosta ja uusia tilataan aina tarvittaessa.

Peruskurssien varustetilaukset tehdään yhteistilauksina kurssin päästyä vauhtiin. Tilauksista vastaa ryhmän vastuuvetäjä, joka kerää tilaukset kerralla kasaan ja toimittaa ne eteenpäin.

Seuratuotteita tilataan kootusti ajoittain.  Tilaukset ja lisätiedot seuratuotevastaavan (Marko Luostarinen, seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi) kautta.