PERUSKURSSIT

Seuraava aikuisten ja nuorten (yli 13 v.) peruskurssi alkaa ma 2.9.2
019

Harjoitukset kaksi kertaa viikossa. Varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisäjalkineet.

Kurssi maksaa 155 euroa (jäsenmaksu 30 e + hajoittelumaksu 125  e). Opiskelija-alennus harjoittelumaksusta 40 %. Meillä voi maksaa myös ePassilla sekä SmartunPay mobiilimaksulla.

Harjoittelussa tarvitaan myös lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi

Seuraava Junioriperuskurssit (7-12 v.) alkaa su 1.9.2019

Harjoitukset sunnuntaisin klo 17.00. Varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisäjalkineet.

Kurssi maksaa 130 euroa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 100 e).
Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset junioreiden peruskurssille: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

Karate-Kids (4-6 v.) ryhmät: lapsi harjoittelee yhdessä huoltajan kanssa

Syksyn harjoitukset alkavat su 11.8.2019.

Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen karatekids@kuopionkarateseura.fi.  Kids-ryhmiin otetaan uusia harrastajia noin kuukauden ajan kevät- ja syyskauden alkaessa, mikäli vapaita paikkoja on. Seuran jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa.  Harjoittelumaksu on 100 euroa / kausi (eli 200 euroa / vuosi). Hinta sisältää lapsen ja vanhemman yhteisen liikuntaharrastuksen sekä ryhmävakuutuksen. Lisätietoja saa KarateKids-toiminnasta vastaavalta valmentajalta: karatekids@kuopionkarateseura.fi. HUOM! Pakollinen ennakkoilmoittautuminen, ryhmissä on paikkarajoitus.

Harjoitteluajat: su klo 10.00 – 11.00 (ryhmä 1) ja su klo 11.00 – 12.00 (ryhmä 2).

Aikuisten kuntokarate ja erilliskurssit

Jos haluat saada hikeä pintaan kysy lisää kuntoakaratesta! Säännöllinen ryhmä alkaa sunnuntaina 1.9.2019 klo 17. Mukaan voi tulla milloin vain syksyn kuluessa. Meillä voit maksaa ePassilla ja SmartunPay mobiilimaksulla.

Järjestämme kysyttäessä myös erillisiä kursseja pitkin vuotta. Kuntokarate soveltuu erinomaisesti vaikkapa työporukoille ja tyhy-toimintaan. Ryhmässä jumpataan monipuolisesti kamppailulajien tekniikoita soveltaen kuntoilumielessä. Lyhytkurssien sisältö voidaan räätälöidä ja painottaa toivomuksesta esimerkiksi itsepuolustukseen, kehonhallintaan tai lihaskuntoon.

Lisätietoja: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi