PERUSKURSSIT

Suurmäentiellä Aikuisten ja nuorten (yli 13 v.) peruskurssi alkaa
1.2.2018 klo 17.00

Harjoitukset maanantaisin klo 17.00 ja torstaisin klo 17.00. Varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisäjalkineet.

Harjoittelu maksaa 100 euroa / kausi (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 70 e).

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset peruskurssille: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi

Suurmäentiellä Junioriperuskurssit (7-12 v.) alkaa su 28.1.2018 klo 17.00

Harjoitukset kerran viikossa sunnuntaisin klo 17.00. Varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisäjalkineet.

Harjoittelu maksaa 100 euroa / kausi (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 70 e).

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset junioreiden peruskurssille: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

Karate-Kids (4-6 v.) toiminta Suurmäentiellä

Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen karatekids@kuopionkarateseura.fi.  Kids-ryhmiin otetaan uusia harrastajia noin kuukauden ajan kevät- ja syyskauden alkaessa, mikäli vapaita paikkoja on. Harjoittelu maksaa 200 euroa / vuodessa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 85 e kausi). Lisätietoja saa KarateKids-toiminnasta vastaavalta valmentajalta Maija Aalto-Heinilältä, karatekids@kuopionkarateseura.fi.

Harjoitteluajat:

• lauantai klo 10.00 – 11.00   tatamit 3 ja 4
  • lauantai klo 11.00 – 12.00   tatamit 3 ja 4

Kuntokarate

Jos haluat pitää kuntoa yllä ja saada hikeä pintaan, kannattaa kokeilla aikuisten kuntokaratea.
Kuntokaratessa ei tarvitse osata karatea, ja sen voi aloittaa milloin haluaa.
Harjoituksia on Suurmäentiellä torstaisin klo 17.30 ja sunnuntaisin  klo 17-18 ja 18-19
sekä sunnuntaisin Hiltulanlahdessa  klo 19-20.
Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva. Voit ilmoittautua suoraan treeneissä ryhmän vetäjälle.

Lisätietoja: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi

Harjoittelu maksaa 200 euroa / vuodessa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 85 e kausi). Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä.