PERUSKURSSIT

Aikuisten ja nuorten (yli 13 v.) peruskurssi alkaa seuraavan kerran syksyllä

Harjoitukset kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin klo 17-18.30. Varustuksena verkkarit ja T-paita. Tatamilla treenataan paljain jaloin.

Kevään 2022 kurssi maksaa 140 euroa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 110  e). Meillä voi maksaa myös ePassilla sekä SmartunPay mobiilimaksulla.

Harjoittelussa tarvitaan myös lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin oston yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä. Tästä annetaan tarkempaa tietoa kurssin alussa! Voit tarkistaa etukäteen kattaako mahdollinen oma vakuutus kamppailulajit.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Uusia harrastajia otetaan mukaan kolmen viikon ajan.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi

Junioriperuskurssi (7-12 v.) peruskurssi alkaa seuraavan kerran syksyllä

Harjoitukset sunnuntaisin klo 17. Harjoitusten pituus on yksi tunti. Varustuksena verkkarit ja T-paita. Tatamilla treenataan paljain jaloin.

Kevään 2022 kurssi maksaa 115 euroa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 85 e).

Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin oston yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä. Tästä annetaan tarkempaa tietoa kurssin alussa!

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Uusia harrastajia otetaan mukaan helmikuun loppuun saakka.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset junioreiden peruskurssille: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

Karate-Kids (4-6 v.) ryhmä: lapsi harjoittelee yhdessä huoltajan kanssa

Kurssi alkaa su 16.1.2022 klo 17

Kysy lisää ja ilmoittaudu ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen karatekids@kuopionkarateseura.fi. Kids-ryhmiin otetaan uusia harrastajia noin kuukauden ajan kevät- ja syyskauden alkaessa, mikäli vapaita paikkoja on. Seuran jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa.  Normaalisti harjoittelumaksu on 100 euroa / kausi (eli 200 euroa / vuosi). Keväällä harjoittelumaksu on 85 euroa. Hinta sisältää lapsen ja vanhemman yhteisen liikuntaharrastuksen sekä ryhmävakuutuksen. HUOM! Pakollinen ennakkoilmoittautuminen, ryhmissä on paikkarajoitus. TÄLLÄ HETKELLÄ KEVÄÄN 2022 RYHMÄ ON TÄYSI, KYSY VARAPAIKKOJA!

Harjoitusaika sunnuntaisin klo 17.00 – 18.00.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset: karatekids@kuopionkarateseura.fi

Aikuisten kuntokarate – erilliskurssit!

Jos haluat saada hikeä pintaan kysy lisää kuntoakaratesta!

Järjestämme kysyttäessä erillisiä kursseja pitkin vuotta. Kuntokarate soveltuu erinomaisesti vaikkapa työporukoille ja tyhy-toimintaan. Ryhmässä jumpataan monipuolisesti kamppailulajien tekniikoita soveltaen kuntoilumielessä. Lyhytkurssien sisältö voidaan räätälöidä ja painottaa toivomuksesta esimerkiksi itsepuolustukseen, kehonhallintaan tai lihaskuntoon.

Lisätietoja: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi

Tervetuloa tutustumaan Kuopion Karateseuran toimintaan!