PERUSKURSSIT

Aikuisten ja nuorten (yli 13 v.) peruskurssi alkaa seuraavan kerran tammi-helmikuun vaihteessa 2023

Ilmoittautuminen kevään 2023 peruskursille tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, jonka löydä alla olevasta linkistä. Linkki avautuu lähempänä ajahkohtaa! Lisätietoa kurssista saat osoitteesta kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa, torstaina ja sunnuntaina. Varustuksena verkkarit ja T-paita. Tatamilla treenataan paljain jaloin. Uusia harrastajia otetaan mukaan kolmen viikon ajan.

Syksyn 2022 kurssi maksaa 140 euroa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 110  e). Meillä voi maksaa myös ePassilla sekä SmartumPay mobiilimaksulla.

Harjoittelussa tarvitaan myös lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin oston yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä. Tästä annetaan tarkempaa tietoa kurssin alussa! Voit tarkistaa etukäteen kattaako mahdollinen oma vakuutus kamppailulajit.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Karaten peruskurssille ilmoittautuminen TÄSTÄ.

Junioriperuskurssi (7-12 v.) peruskurssi alkaa seuraavan kerran tammi-helmikuun vaihteessa 2023

Ilmoittautuminen junioreiden kevään 2023 peruskursille tapahtuu ilmoittautumislomakkeella, jonka löydät allaolevasta linkistä. Linkki avautuu lähempänä ajahkohtaa! Harjoitukset ovat kerran viikossa torstaisin klo 17-18.  Varustuksena alkuvaiheessa on verkkarit ja T-paita. Tatamilla treenataan paljain jaloin.

Syksyn 2022 kurssi maksaa 115 euroa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 85 e).

Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin oston yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä. Tästä annetaan tarkempaa tietoa kurssin alussa!

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lajia voi käydä kokeilemassa kaksi kertaa, jonka jälkeen on rekisteröidyttävä seuran myclub-jäsenrekisteriin. Uusia harrastajia otetaan mukaan syyskuun ajan.

Lisätietoja junioreiden peruskurssista saat osoitteesta juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

Karaten juniorikurssille ilmoittautuminen TÄSTÄ.

Karate-Kids (4-6 v.) ryhmä: lapsi harjoittelee yhdessä huoltajan kanssa

Syksyn kurssi alkoi su 7.8.2022 klo 17

Kysy lisää ja ilmoittaudu ennakkoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen karatekids@kuopionkarateseura.fi. Kids-ryhmiin otetaan uusia harrastajia noin kuukauden ajan kevät- ja syyskauden alkaessa, mikäli vapaita paikkoja on. Seuran jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa.  Normaalisti harjoittelumaksu on 100 euroa / kausi (eli 200 euroa / vuosi). Syksyllä 2022 harjoittelumaksu oli 85 euroa. Hinta sisältää lapsen ja vanhemman yhteisen liikuntaharrastuksen sekä ryhmävakuutuksen. HUOM! Pakollinen ennakkoilmoittautuminen, ryhmissä on paikkarajoitus. Voitte kysellä vapaita paikkoja seuraavan kerran vuoden 2023 alussa sähköpostitse alla olevasta osoitteesta.

Harjoitusaika sunnuntaisin klo 17.00 – 18.00.

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset: karatekids@kuopionkarateseura.fi

Aikuisten kuntokarate – erilliskurssit!

Jos haluat saada hikeä pintaan kysy lisää kuntoakaratesta!

Järjestämme kysyttäessä erillisiä kursseja pitkin vuotta. Kuntokarate soveltuu erinomaisesti vaikkapa työporukoille ja tyhy-toimintaan. Ryhmässä jumpataan monipuolisesti kamppailulajien tekniikoita soveltaen kuntoilumielessä. Lyhytkurssien sisältö voidaan räätälöidä ja painottaa toivomuksesta esimerkiksi itsepuolustukseen, kehonhallintaan tai lihaskuntoon.

Lisätietoja: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi

Tervetuloa tutustumaan Kuopion Karateseuran toimintaan!