PERUSKURSSIT

Suurmäentiellä Aikuisten ja nuorten (yli 13 v.) peruskurssi alkaa
helmikuussa 2018

Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin. Varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisäjalkineet.

Harjoittelu maksaa 100 euroa / kausi (puolivuotisjäsenmaksu). Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset junioreiden peruskurssille: puheenjohtaja@kuopionkarateseura.fi

Suurmäentiellä Junioriperuskurssit (7-12 v.) alkaa helmikuussa 2018

Harjoitukset kerran viikossa sunnuntaisin. Varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisäjalkineet.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset junioreiden peruskurssille: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

Karate-Kids (4-6 v.) toiminta Suurmäentiellä

Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen karatekids@kuopionkarateseura.fi.  Kids-ryhmiin otetaan uusia harrastajia noin kuukauden ajan kevät- ja syyskauden alkaessa, mikäli vapaita paikkoja on. Harjoittelu maksaa 100 euroa / kausi(puolivuotisjäsenmaksu). Lisätietoja saa KarateKids-toiminnasta vastaavalta valmentajalta Maija Aalto-Heinilältä, karatekids@kuopionkarateseura.fi.

Harjoitteluajat:

• lauantai klo 10.00 – 11.00   tatamit 3 ja 4
  • lauantai klo 11.00 – 12.00   tatamit 3 ja 4

Kuntokarate

Jos haluat pitää kuntoa yllä ja saada hikeä pintaan, kannattaa kokeilla aikuisten kuntokaratea. Kuntokaratessa ei tarvitse osata karatea, ja sen voi aloittaa milloin haluaa. Harjoituksia on sunnutaisin Suurmäentiellä klo 17-18 ja 18-19 sekä  Hiltulanlahdessa  klo 19-20. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva. Voit ilmoittautua suoraan treeneissä ryhmän vetäjälle.

Lisätietoja: puheenjohtaja@kuopionkarateseura.fi.