PERUSKURSSIT

Seuraava Aikuisten ja nuorten (yli 13 v.) peruskurssi alkaa 28.1.
2019

Harjoitukset kaksi kertaa viikossa. Varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisäjalkineet.

Kurssi maksaa 155 euroa (jäsenmaksu 30 e + hajoittelumaksu 125  e). Opiskelija-alennus harjoittelumaksusta 40%. Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset peruskurssille: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi

Seuraava Junioriperuskurssit (7-12 v.) alkaa 27.1.2019

Harjoitukset sunnuntaisin klo 17.00. Varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisäjalkineet.

Kurssi maksaa 130 euroa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 100 e).

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset junioreiden peruskurssille: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

Karate-Kids (4-6 v.) ryhmät: lapsi harjoittelee yhdessä huoltajan kanssa

Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen karatekids@kuopionkarateseura.fi.  Kids-ryhmiin otetaan uusia harrastajia noin kuukauden ajan kevät- ja syyskauden alkaessa, mikäli vapaita paikkoja on. Seuran jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa.  Harjoittelumaksu on 100 euroa / kausi (eli 200 euroa / vuosi). Hinta sisältää lapsen ja vanhemman yhteisen liikuntaharrastuksen sekä ryhmävakuutuksen. Lisätietoja saa KarateKids-toiminnasta vastaavalta valmentajalta: karatekids@kuopionkarateseura.fi. HUOM! Pakollinen ennakkoilmoittautuminen, ryhmissä on paikkarajoitus.

Harjoitteluajat:

• sunnuntai klo 10.00 – 11.00
  • sunnuntai klo 11.00 – 12.00

Aikuisten kuntoliikunta

Jos haluat pitää kuntoa yllä ja saada hikeä pintaan, kannattaa tulla mukaan aikuisten           kuntoliikuntaryhmään. Ryhmässä jumpataan monipuolisesti, osittain kamppailulajien tekniikoita soveltaen kuntoilumielessä. Mukaan voi tulla  kevät- tai syyskauden aikana milloin haluaa. Harjoitukset sunnuntaisin  klo 17-18. Voit ilmoittautua suoraan treeneissä ryhmän vetäjälle.

Lisätietoja: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi

Seuran jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa.  Harjoittelumaksu on 100 euroa / kausi (eli 200 euroa / vuosi). Tarkista vakuutuksesi kattavuus omasta vakuutusyhtiöstäsi tai hanki lisenssivakuutus.