REKISTERÖITYMINEN

Kuopion karateseuralla on käytössä MyClub jäsenrekisteripalvelu .Jokaisen seuran harrastajan tulee rekisteröityä palveluun alla olevan linkin kautta. Seura hoitaa hoitaa mm. kaiken laskutukseen liittyvän työn ja tiedottamisen MyClub palvelun kautta. Lisätietoa palvelusta löytyy osoitteessa www.myclub.fi

REKISTERÖIDY TÄSTÄ

Seuran MyClub kirjautumissivulle pääsee allaolevan linkin kautta

MY CLUB SIVULLE KIRJAUTUMINEN TÄSTÄ

Maksut

Seuran jäsenmaksu

Kuopion Karateseuran kaikki jäsenmaksut hoidetaan sähköisesti MyClub -palvelun kautta. Jos et ole vielä jäsen, käy rekisteröitymässä MyClub -palveluun etusivulla olevan linkin kautta ja seuraa ohjeita. Saat myöhemmin jäsenmaksusta laskun suoraan sähköpostiisi. Käytä aina kaikissa maksuissa laskussa olevaa viitenumeroa.

Kuopion karateseuran jäsenmaksu vuodelle 2017 on  200 euroa.

Jäsenmaksut maksetaan kahdesti vuodessa eli keväällä ja syksyllä 100 euroa ( puolivuotisjäsenmaksu ).

Lisäksi tarvitaan karateliiton lisenssi.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Jos et ole enää jäsen, ilmoita muutoksesta rekisterin hoitajalle ja nimesi poistetaan rekisteristä.

Kaikissa aiheeseen liittyvissä kysymyksissä käänny Sanna Korhosen tai Tiina Heikkisen puoleen.

HUOMIO aikuisten ja nuorten harjoituksissa käyvät! Vyökokeeseen ei pääse, elleivät karatepassissa olevat merkinnät jäsenmaksusta ja vakuutuksesta ole kunnossa ja voimassaolevia.

PERUSKURSSI aikuiset ja nuoret (13 vuodesta alkaen)

Peruskurssi kestää noin 3,5 kuukautta ja maksaa 100 euroa ( puolivuotisjäsenmaksu ).

Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa.

Ilmoittautuminen suoraan ensimmäisissä harjoituksissa. Alkuun varustuksena verkkarit ja T-paita.

Lisätietoja: puheenjohtaja@kuopionkarateseura.fi

JUNIORIPERUSKURSSIT (7-12 v)

Harjoittelu maksaa 100 euroa / kausi (puolivuotisjäsenmaksu). Lisäksi harjoituskirja (10 euroa) sekä karatepuku (n. 25-35 euroa).

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

• Junnut 7-12 vuotta klo 17-18.

Harjoitukset kerran viikossa sunnuntaisin. Alkuun varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisä-/rantaläpökkäät.

Ilmoittautuminen suoraan harjoituksissa tai juniorivastaavalle.

Lisätietoja: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

KARATEKIDS -TOIMINTA

Harjoittelu maksaa 100 euroa / kausi (puolivuotisjäsenmaksu). Lisäksi karatepuku (n. 25-35 euroa).

Maksu sisältää lapsen ja vanhemman yhteisen harrastuksen sekä ryhmävakuutuksen.

Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen karatekids(at)kuopionkarateseura.fi. Lisätietoja tarvittaessa saa KarateKids-toiminnasta vastaavalta valmentajalta Maija Aalto-Heinilältä.

Harjoitteluajat:

• lauantai klo 10.00 – 11.00   tatamit 3 ja 4
  • lauantai klo 11.00 – 12.00   tatamit 3 ja 4

Yhteyshenkilö:   Maija Aalto-Heinilä, karatekids(at)kuopionkarateseura.fi
Harjoittelupaikka: Suurmäentien väestönsuoja
Muuta muistettavaa: Ryhmään pääsee vain ennakkoilmoittautumisen kautta. Kids-ryhmä on hyvin suosittu, joten ilmoittautumisen kanssa kannattaa ennakoida hyvissä ajoin!

KUNTOKARATE

100 euroa / kausi ( puolivuotisjäsenmaksu )

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Jos haluat pitää kuntoa yllä ja saada hikeä pintaan, kannattaa kokeilla aikuisten kuntokaratea. Kuntokaratessa ei tarvitse osata karatea, ja sen voi aloittaa milloin haluaa. Harjoituksia on sunnuntaisin Suurmäentiellä klo 17-18 ja 18-19. Hiltulanlahdessa kuntokaratea on klo 19-20. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva. Voit ilmoittautua suoraan treeneissä ryhmän vetäjälle.

Lisätietoja: puheenjohtaja@kuopionkarateseura.fi