REKISTERÖITYMINEN

Kuopion karateseuralla on käytössä MyClub jäsenrekisteripalvelu .Jokaisen seuran harrastajan tulee rekisteröityä palveluun alla olevan linkin kautta. Seura hoitaa hoitaa mm. kaiken laskutukseen liittyvän työn ja tiedottamisen MyClub palvelun kautta. Lisätietoa palvelusta löytyy osoitteessa www.myclub.fi

REKISTERÖIDY TÄSTÄ

Seuran MyClub kirjautumissivulle pääsee allaolevan linkin kautta

MY CLUB SIVULLE KIRJAUTUMINEN TÄSTÄ

Maksut

Seuran jäsenmaksu ja harjoittelumaksut

Kuopion Karateseuran laskutus hoidetaan sähköisesti MyClub -palvelun kautta. Jos et ole vielä jäsen, käy rekisteröitymässä MyClub -palveluun etusivulla olevan linkin kautta ja seuraa ohjeita. Saat myöhemmin maksuista laskut suoraan sähköpostiisi. Käytä aina kaikissa maksuissa laskussa olevaa viitenumeroa.

Kuopion karateseuran jäsenmaksu vuodelle 2018 on  30 euroa. Lisäksi kahdesti vuodessa (keväällä ja syksyllä) maksetaan harjoittelumaksu, jonka suuruus on ryhmästä riippuen 70 – 100 euroa / kausi.

Lisäksi tarvitaan karateliiton lisenssi.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Jos et ole enää jäsen, ilmoita muutoksesta rekisterin hoitajalle ja nimesi poistetaan rekisteristä.

Kaikissa aiheeseen liittyvissä kysymyksissä käänny Sanna Korhosen tai Tiina Heikkisen puoleen.

HUOMIO aikuisten ja nuorten harjoituksissa käyvät! Vyökokeeseen ei pääse, elleivät karatepassissa olevat merkinnät jäsenmaksusta ja vakuutuksesta ole kunnossa ja voimassaolevia.

PERUSKURSSI aikuiset ja nuoret (13 vuodesta alkaen)

Peruskurssi kestää noin 3,5 kuukautta ja maksaa 100 euroa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 70 e).

JUNIORIPERUSKURSSIT (7-12 v)

Harjoittelu maksaa 100 euroa / kurssi (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 70 e). Lisäksi hankitaan harjoituskirja (12 euroa) sekä karatepuku (n. 25-35 euroa).

KARATEKIDS -TOIMINTA

Harjoittelu maksaa 200 euroa / vuosi (jäsenmaksu 30 euroa + harjoittelumaksu 85 e / kausi).  Lisäksi hankitaan kids-passi (12 euroa) sekä karatepuku (n. 25-35 euroa).

Maksu sisältää lapsen ja vanhemman yhteisen harrastuksen sekä ryhmävakuutuksen.

KUNTOKARATE

Harjoittelu maksaa 170 euroa / vuodessa (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 70 e kausi). Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä..