KUNTOKARATE

Kesäkausi 2018

• kuntokarate noudattaa junioreiden aikataulua: treenit su 10.6., 17.6., 5.8. ja 12.8. klo 18, muulloin lomaa
  • torstaisin kuntokaratelaiset voivat halutessaan osallistua kesä- ja elokuussa yleisharrastajien oheistreeneihin klo 18, mutta treenin taso ja sisältö voi olla tiukempi

Kevät- ja syyskausi

Jos haluat pitää kuntoa yllä ja saada hikeä pintaan, kannattaa kokeilla aikuisten kuntokaratea. Kuntokaratessa ei tarvitse osata karatea, ja sen voi aloittaa milloin haluaa. Harjoituksia on Suurmäentiellä torstaisin klo 17.30 ja sunnuntaisin  klo 17-18. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva. Voit ilmoittautua suoraan treeneissä ryhmän vetäjälle.

Lisätietoja: kurssivastaava@kuopionkarateseura.fi

Harjoittelu maksaa 200 euroa / vuosi (jäsenmaksu 30 e + harjoittelumaksu 85 e kausi). Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä