KARATE KIDSIEN HARJOITUSVUOROT

Karate Kids –ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja mukana treeneissä on myös lapsen vanhempi (tai muu tuttu aikuinen). Tarkoitus on tarjota mukava yhteinen liikuntatuokio jossa leikinomaisen karaten lisäksi harjoitellaan mm. kehonhallintaa, motorisia taitoja, sekä lajin pelisääntöjä, joita ovat toisten huomioon ottaminen ja ryhmässä toimiminen.

Karate Kidsien harjoitukset ovat Suurmäentien väestönsuojalla lauantaisin tatameilla 3 ja 4.

• ryhmä 1 klo 10.00 – 11.00
  • ryhmä 2 klo 11.00 – 12.00

Poikkeuksista tiedotetaan harjoituksissa ja postituslistalla.

Harjoittelu maksaa 100 euroa / kausi (puolivuotisjäsenmaksu). Lisäksi karatepuku (n. 35 euroa).

Maksu sisältää lapsen ja vanhemman yhteisen harrastuksen sekä ryhmävakuutuksen. Ryhmän vastuuvalmentaja kaudella 2017-18 on Maija Aalto-Heinilä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteeseen karatekids(at)kuopionkarateseura.fi.