Junioreiden harjoitusvuorot

Junioreiden harjoitukset pidetään sunnuntaisin, tiistaisin ja torstaisin Suurmäentien väestönsuojalla. Harjoitukset ovat tunnin mittaiset. Jos juniorille sopivasta harjoitusryhmästä on epäselvyyttä, ota yhteyttä juniorivastaavaan.

Suurmäentiellä sunnuntaisin samaan aikaan junioriryhmien kanssa pidetään myös kuntokarateharjoitukset, joihin junnujen vanhempia kehotetaankin innokkaasti osallistumaan.

Sunnuntain harjoitusvuorot syksy 2017

Sunnuntai   Tatami 1
  Tatami 2   Tatami 3   Tatami 4

17-18   peruskurssi 7-12 v.   peruskurssi 7-12 v.   1.-2. luokkalaiset   kuntokarate
18-19   kuntokarate    vapaavuoro   3.-4. luokkalaiset   3.-4. luokkalaiset
19-20   5. luokka –   5. luokka –   X   vapaavuoro

Viikkoharjoitukset syksy 2017

TIISTAISIN

17.30 – 18.30 tatami 1, kaikki vähintään ensimmäisen natsan suorittaneet.

TORSTAISIN

17.30 – 18.30 tatami 1, kaikki vähintään ensimmäisen natsan suorittaneet, kata- ja ottelupainotteiset harjoitukset.

SUURMÄENTIELLÄ JUNIORIPERUSKURSSIT (7-12 V.) ALKAA HELMIKUUSSA 2018

Harjoitukset kerran viikossa sunnuntaisin. Varustuksena verkkarit ja T-paita sekä sisäjalkineet.

Harjoittelu maksaa 100 euroa / kausi (puolivuotisjäsenmaksu). Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka voi hankkia lisenssin yhteydessä tai omasta vakuutusyhtiöstä.

Tilaa lisenssi tästä , Lisätietoa Karateliiton lisenssistä

Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumiset junioreiden peruskurssille: juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi