Vuoden 2018 muutoksia

Kuopoion Karateseura uusi johtokunta ja uudet vastuuhenkilöt ovat aloittaneet vuoden alusta. Uusien toimijoiden tiedot löytyvät yhteystiedoista. Myös maksukäytäntöihin tulee muutoksia, sillä siirrymme erilliseen jäsenmaksuun ja harjoitelumaksuun. Muutoksista tiedotetaan kaikkia harrastajia sähköpostilla.

Kuopion Kansalliset 2017

Lauantaina 30.9.2017  Kuopion Karateseuran kilpailijat taistelivat sijoituksista Suomi Cupin osakilpailussa, Kuopion Neulamäessä. Perinteiseen kilpailuun ilmoittautui tänä vuonna noin 50 karatekaa ympäri Suomen. Järjestävän seuran joukkueessa oli tällä kertaa mukana viisi kilpailijaa, joista jokainen ylsi mitalisijalle. Hieno suoritus siis kaikilta!

Miesten katan voiton vei Kuopion Niklas Turunen. Toiseksi sarjassa sijoittui Outokummun Karateseuran Jani Korpelainen ja kolmanneksi Kirkkonummen Kibudon Claus Enckell.

Alle 12 vuotiaiden poikien katasarjassa ykkössijan valtasi Kuopion Tuomas Rekola. Hopeaa puolestaan otti ensimmäisissä kansallisissa kisoissaan Kuopion Tuukka Ramula. Pronssille sarjassa ylsi Hämeenlinnan Karateseuran Jimi Mantere. Tuomas jatkoi kilpailusuorituksiaan myös alle 12 vuotiaiden poikien kumitesarjassa. Ottelut olivat tasaisia ja Tuomas taisteli tiensä ykkössijalle tässäkin sarjassa. Toiseksi sijoittui Hämeenlinnan Oskari Seppälä ja kolmanneksi Espoon Meido-Kan Karaten Eetu Perta.

Alle 14 vuotiaiden poikien, alle 55 kilon kumitesarjassa otteli Kuopion Aleksi Hyvönen, sijoittuen kolmanneksi kovan taistelun jälkeen. Sarjan voiton vei Lahden Karaten Jesse Lehtinen ja toiseksi ylsi Lohjan Kamppailukeskuksen Aapo Kirjavainen.

Kuopion Karateseuran Eetu Tuovinen ott

Suomen Karateliitto on julkaissut PM- joukkueen 8.4.2017 pidettäviin kisoihin

Mukana joukkueessa on Kuopion Karateseuraa edustavat Niklas Turunen miesten katassa ja Eetu Tuovinen kadettien -63kg kumite sarjassa.

Valmennustiimissä on mukana Kuopion Pasi Hirvonen sekä Petri Toivanen.

Liittohallitus on tehnyt vuoden 2016 valinnat seuraavasti:

Vuoden mieskarateka, Aaro Tuominen
Vuoden naiskarateka, Helena Kuusisto
Vuoden juniorikarateka, Saku Virtanen
Vuoden valmentaja, Mika Virkkunen
Vuoden tuomari, Marjaana Rantala
Vuoden Ju-Jutsuka, Noora Jalonen

Kamppailulajien palkitsemistilaisuus 17.1.2017
Urheilugaalassa

KKS:n kilpailijoille onnistumisia PM-kilpailuissa.

Seuramme kilpailijat ottelivat taidokkaasti 9.4 Tanskan Aalborgissa järjestetyissä Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuissa. Kaikki kuopiolaiset taistelivat kotiintuomisiksi mitalit.

Seuran nuori ottelijalupaus Eetu Tuovinen voitti ensimmäisestä arvokisahaasteestaan kunniakkaasti hopeaa voittamalla ensin karsinnoissa Tanskan Paw Hastrupin. Finaalissa Eetulla oli vastassa Tanskan Cristoffer-Stouby Nielsen joka vei lopulta tiukan finaalin.

Miesten katassa Niklas Turunen saavutti PM-pronssia kukistamalla pronssiottelussa Ruotsin Love Örterströmin tuomariäänin 3-2.

Johanna Hyvärinen otteli omassa henkilökohtaisessa sarjassa hallitsevaa nuorten maailmanmestaria vastaan hyvän ottelun, jonka Eestin Li Lirismaa voitti niukasti 1-0. Lirismaa hävisi seuraavan ottelun finaalipaikasta jonka vuoksi Johannan ottelut omassa sarjassa jäi yhteen. Johanna otteli myös hopeaa saavuttaneessa naisten joukkueessa. Näin myös pääsi mitalikantaan kiinni.

Marjaana Rantala edusti myös ansiokkaasti kuopiolaista tuomariosaamista.

Kaikenkaikkiaan Suomen joukkue saavutti 18 mitalia joista 3 kultaa, 5 hopeaa ja 10 pronssia.

Kuopion Karateseura onnittelee kaikkia Suomen mitalisteja.