Suomen Karateliitto on julkaissut PM- joukkueen 8.4 pidettäviin kisoihin.

Mukana joukkueessa on Kuopion Karateseuraa edustavat Niklas Turunen miesten katassa ja Eetu Tuovinen kadettien -63kg kumite sarjassa.

Valmennustiimissä on mukana Kuopion Pasi Hirvonen sekä Petri Toivanen.

Liittohallitus on tehnyt vuoden valinnat seuraavasti:

Vuoden mieskarateka, Aaro Tuominen
Vuoden naiskarateka, Helena Kuusisto
Vuoden juniorikarateka, Saku Virtanen
Vuoden valmentaja, Mika Virkkunen
Vuoden tuomari, Marjaana Rantala
Vuoden Ju-Jutsuka, Noora Jalonen

Kamppailulajien palkitsemistilaisuus 17.1.2017
Urheilugaalassa

Kuopion Karateseuraan uusi korkea vyöarvo

Ruotsin Herrljungassa pidettiin 2.-4.12.2016 Wadokai leiri, jonka ohjaajana toimi sensei Shingo Ohgami 8.dan. Kuopion Karateseuran Pasi Hirvonen suoritti leirin yhteydessä pidetyssä vyökokeessa 5. danin mustan vyön. Kyseessä on seuran korkein vyöarvo. Kuopion Karateseura onnittelee lämpimästi Pasia upeasta suorituksesta!

KKS:n kilpailijoille onnistumisia PM-kilpailuissa.

Seuramme kilpailijat ottelivat taidokkaasti 9.4 Tanskan Aalborgissa järjestetyissä Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuissa. Kaikki kuopiolaiset taistelivat kotiintuomisiksi mitalit.

Seuran nuori ottelijalupaus Eetu Tuovinen voitti ensimmäisestä arvokisahaasteestaan kunniakkaasti hopeaa voittamalla ensin karsinnoissa Tanskan Paw Hastrupin. Finaalissa Eetulla oli vastassa Tanskan Cristoffer-Stouby Nielsen joka vei lopulta tiukan finaalin.

Miesten katassa Niklas Turunen saavutti PM-pronssia kukistamalla pronssiottelussa Ruotsin Love Örterströmin tuomariäänin 3-2.

Johanna Hyvärinen otteli omassa henkilökohtaisessa sarjassa hallitsevaa nuorten maailmanmestaria vastaan hyvän ottelun, jonka Eestin Li Lirismaa voitti niukasti 1-0. Lirismaa hävisi seuraavan ottelun finaalipaikasta jonka vuoksi Johannan ottelut omassa sarjassa jäi yhteen. Johanna otteli myös hopeaa saavuttaneessa naisten joukkueessa. Näin myös pääsi mitalikantaan kiinni.

Marjaana Rantala edusti myös ansiokkaasti kuopiolaista tuomariosaamista.

Kaikenkaikkiaan Suomen joukkue saavutti 18 mitalia joista 3 kultaa, 5 hopeaa ja 10 pronssia.

Kuopion Karateseura onnittelee kaikkia Suomen mitalisteja.

JAPANIN TULIAISIA

Kuopion karateseuran Pasi Hirvonen osallistui yhdessä Hämeenlinnan Kushinkanin Jari Niemisen kanssa JKF Wadokai tekniseen seminaariin Tokiossa 4.-7.2.2016. Seminaarin pääohjaajana toimi Sensei Hideho Takagi (8. dan, JKF Wadokai Executive Director).

Seminaarin ensimmäisen harjoituspäivän treenipaikkana toimi legendaarinen Nippon Budo-kan halli, missä järjestettiin mm. karaten MM-kilpailut vuonna 2008. Perjantaista sunnuntaihin harjoiteltiin hienossa Toshima-Ku Martial Arts hallissa. Leirin anti oli mitä mainioin, joten kaikki harrastajat saivat runsaasti palautetta ja kotiinviemisiä omille dojoilleen.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin myös dan-kokeet Japanin ulkopuolisille harrastajille sekä instructor-lisenssikokeet kaikille harrastajille. Kuopioon tulee tuliaisina runsaan teknisen sisällön lisäksi uusi dan-arvo sekä seuran ensimmäinen instructor-lisenssi (Pasi Hirvonen, 4. dan ja 3. kyu instructor-lisenssi).

Kuopion Karateseura onnittelee Pasia hienosta suorituksesta!