Ajankohtaiset tiedotteet

Kevään peruskurssit alkavat!

Uudet kurssit pyörähtävät käyntiin jo tammikuun alkupuolella! Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskuksella pidetään avoimet ovet lauantaina 11.1. jolloin harrastusmahdollisuuksiin pääsee tutustumaan ja lajia kokeilemaan. Kursit alkavat: juniorit su 12.1. klo 17, nuoret ja aikuiset ma 13.1. klo 17, karate-kids su 5.1. klo 10 tai 11, kuntokarate su 5.1. klo 17. Lisätietoa: harrastajat –> peruskurssit.

Alueharjoitukset kevätkaudella 2020 Kuopiossa

KKS järjestää kevätkaudella kaikille lähialueen harrastajille ja kilpakaratesta kiinnostuneille säännöllisiä alueharjoituksia. Tammi- ja maaliskuun VIIMEISENÄ maanantaina klo 18.30-20.00 on avoimet otteluharjoitukset. Helmikuun VIIMEISENÄ torstaina klo 18.30-20.00 on avoimet kata-harjoitukset. Huhtikuussa aluekataharjoitukset ovat to 23.4. (kuukauden viimeinen torstai on vapppuaatto). Alueharjoitukset ovat osa  Savo-Karjalan karaten aluetoimintaa.

Äänestä ja kannusta!

Kuopion Karateseura on valittu mukaan S-ryhmän Kannustajat-ohjelmaan. Kannustajilla tuetaan lasten ja nuorten harrastamisen parissa työskenteleviä seuroja ja yhdistyksiä. Kannustajat -äänestysaika on 25.11.-26.12.2019. Tänä aikana PeeÄssän pääjäsenet voivat antaa äänensä suosikkiseuralleen Omalla S-kanavalla tai asiakasomistajapisteessä. Yhteensä 15 000 euron tukisumma jaetaan Kannustajissa mukana olevien seurojen/yhdistysten saaman äänimäärän perusteella, joten nyt kannattaa äänestää! Kaikki KKS:n harrastajien perheet, ystävät ja tuttavat, käykäähän antamassa äänenne eli kannustakaa Kuopion Karateseuraa! Näin saamme kasvatettua tukipottia  oman seuramme toiminnan hyväksi.

Lisätietoa: https://www.s-kanava.fi/web/peeassa/uutinen/kannustajat-aanestys-2511-26122019/5147052_11286

*************************

HARJOITUSTILAT

Kuopion Karateseura ry:n ylimääräinen vuosikokous päätti 26.7.2018 lähteä mukaan hankkeeseen, jonka tarkoituksena on rakentaa Väliköntiellä sijaitsevaan kiinteistöön uudet harjoitustilat yhdessä kolmen muun kamppailuseuran kanssa. Kokouksessa päätettiin myös irtisanoutua Puijo Areena -hankkeesta. Väliköntien hanke on edistynyt ja 31.7.2018 on allekirjoitettu neljän seuran kesken sopimus hankkeeseen ryhtymisestä. Mukana ovat Kuopion Karateseuran lisäksi, Judoseura Sakura, Kuopion Taekwondo ja Kuopion Ju-jutsuseura. Seurat perustavat osakeyhtiön, jonka tarkoituksena on hallinnoida harjoitustiloja. Uusien harjoitustilojen remontointi ja valmistelu alkaa syksyn aikana. Perustettava osakeyhtiö on alkanut etsimään yhteistyökumppaneita ja tavoitteena on aloittaa harjoittelu uusissa tiloissa 1.1.2019. Hankkeen etenemisestä tiedotetaan jäsenistöä. Kuopion Karateseura ry:n hallitus

********************************

Uusia Dan-arvoja

Kuopion karateseura sai jälleen uusia dan-arvoja Arto Hiltusen ja Hannu Kuokkasen läpäistyä 1. danin kokeen ja Miika Hännisen läpäistyä 3. danin kokeen Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä Turussa 26-27.5.2018 Suuret onnittelut Hannulle, Artolle ja Miikalle hienoista suorituksista!

Uusi Dan-arvo

Valmentajat Tiina, Marko ja Pasi osallistuvat helmikuun 2018 alussa Japan Wadokain leirille Tokiossa. Tiina Heikkinen osallistui ja läpäisi kolmannen treenipäivän päätteeksi järjestetyn vyökokeen. Seurassamme on nyt uunituore Japan Wadokain 3.dan. Onnittelut Tiinalle!

Uusia Dan-arvoja

Viikonloppuna 11.-12.11.2017 Wadokai Finlandin leirillä Hämeenlinnassa oli suuri joukko seuran valmentajia leirin yhteydessä järjestettävässä vyökokeessa. Saimme seuraan uusia mustia vöitä ja niiden korotuksia. Ossi Seppänen, Rauno Miettinen ja Marko Ryynänen saivat 1.danin mustan vyön. Enni Väänänen vahvisti oman mustan vyön wadokai 1.daniin. Marko Karjalainen korotti vyöarvoaan 3.daniin. Mahtava suoritus kaikilta. Seura onnittelee kaikkia vyön saaneita!

Kuopion Karateseuraan uusi korkea vyöarvo

Ruotsin Herrljungassa pidettiin 2.-4.12.2016 Wadokai leiri, jonka ohjaajana toimi sensei Shingo Ohgami 8.dan. Kuopion Karateseuran Pasi Hirvonen suoritti leirin yhteydessä pidetyssä vyökokeessa 5. danin mustan vyön. Kyseessä on seuran korkein vyöarvo. Kuopion Karateseura onnittelee lämpimästi Pasia upeasta suorituksesta!

JAPANIN TULIAISIA

Kuopion karateseuran Pasi Hirvonen osallistui yhdessä Hämeenlinnan Kushinkanin Jari Niemisen kanssa JKF Wadokai tekniseen seminaariin Tokiossa 4.-7.2.2016. Seminaarin pääohjaajana toimi Sensei Hideho Takagi (8. dan, JKF Wadokai Executive Director).

Seminaarin ensimmäisen harjoituspäivän treenipaikkana toimi legendaarinen Nippon Budo-kan halli, missä järjestettiin mm. karaten MM-kilpailut vuonna 2008. Perjantaista sunnuntaihin harjoiteltiin hienossa Toshima-Ku Martial Arts hallissa. Leirin anti oli mitä mainioin, joten kaikki harrastajat saivat runsaasti palautetta ja kotiinviemisiä omille dojoilleen.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin myös dan-kokeet Japanin ulkopuolisille harrastajille sekä instructor-lisenssikokeet kaikille harrastajille. Kuopioon tulee tuliaisina runsaan teknisen sisällön lisäksi uusi dan-arvo sekä seuran ensimmäinen instructor-lisenssi (Pasi Hirvonen, 4. dan ja 3. kyu instructor-lisenssi).

Kuopion Karateseura onnittelee Pasia hienosta suorituksesta!