Ajankohtaiset tiedotteet

Peruskurssit syksy 2020!

Peruskurssit alkavat junioreilla 30.8. sekä nuorilla ja aikuisilla 31.8. Tarkemmat tiedot linkistä: Peruskurssit

Harjoitukset alkavat ma 1.6.2020!!

Harjoitteluun liittyvät tarkemmat tiedot on lähetetty sähköpostilla MyClubin kautta. Harjoittelussa noudatetaan tiettyjä rajoituksia sekä turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Katso tästä: Tiedote_kesäkuu_2020

Aikuisten ja nuorten tarkemmat kesän harjoitusajat löytyvät linkistä: Nuoret ja aikuiset

Junnujen tarkemmat kesän harjoitusajat löytyvät linkistä: Juniorit

Noudatamme Karateliiton ja Liikkeen antamia suosituksia ja ohjeita. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta lisää.

Lisätietoa: https://karateliitto.fi/fi/uutiset/kamppailulajien-yhteiset-ohjeet-seuraharjoitteluun-koronaviruksen-aiheuttamassa-poikkeustilanteessa-1-6-alkaen/

Seuratuotteita tilattavissa

TILAUSAIKA SIIRTYY SYKSYLLE 2020.

Tarkemmat tiedot linkistä: Varustetilaukset.

Alueharjoitukset alkavat uudelleen syyskaudella 2020 Kuopiossa

KKS järjestää kaikille lähialueen harrastajille ja kilpakaratesta kiinnostuneille säännöllisiä alueharjoituksia. Alueharjoitukset ovat osa  Savo-Karjalan karaten aluetoimintaa.

********************************

Uusia Dan-arvoja

Kuopion karateseura sai jälleen uusia dan-arvoja Arto Hiltusen ja Hannu Kuokkasen läpäistyä 1. danin kokeen ja Miika Hännisen läpäistyä 3. danin kokeen Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä Turussa 26-27.5.2018 Suuret onnittelut Hannulle, Artolle ja Miikalle hienoista suorituksista!

Uusi Dan-arvo

Valmentajat Tiina, Marko ja Pasi osallistuvat helmikuun 2018 alussa Japan Wadokain leirille Tokiossa. Tiina Heikkinen osallistui ja läpäisi kolmannen treenipäivän päätteeksi järjestetyn vyökokeen. Seurassamme on nyt uunituore Japan Wadokain 3.dan. Onnittelut Tiinalle!

Uusia Dan-arvoja

Viikonloppuna 11.-12.11.2017 Wadokai Finlandin leirillä Hämeenlinnassa oli suuri joukko seuran valmentajia leirin yhteydessä järjestettävässä vyökokeessa. Saimme seuraan uusia mustia vöitä ja niiden korotuksia. Ossi Seppänen, Rauno Miettinen ja Marko Ryynänen saivat 1.danin mustan vyön. Enni Väänänen vahvisti oman mustan vyön wadokai 1.daniin. Marko Karjalainen korotti vyöarvoaan 3.daniin. Mahtava suoritus kaikilta. Seura onnittelee kaikkia vyön saaneita!

Kuopion Karateseuraan uusi korkea vyöarvo

Ruotsin Herrljungassa pidettiin 2.-4.12.2016 Wadokai leiri, jonka ohjaajana toimi sensei Shingo Ohgami 8.dan. Kuopion Karateseuran Pasi Hirvonen suoritti leirin yhteydessä pidetyssä vyökokeessa 5. danin mustan vyön. Kyseessä on seuran korkein vyöarvo. Kuopion Karateseura onnittelee lämpimästi Pasia upeasta suorituksesta!

JAPANIN TULIAISIA

Kuopion karateseuran Pasi Hirvonen osallistui yhdessä Hämeenlinnan Kushinkanin Jari Niemisen kanssa JKF Wadokai tekniseen seminaariin Tokiossa 4.-7.2.2016. Seminaarin pääohjaajana toimi Sensei Hideho Takagi (8. dan, JKF Wadokai Executive Director).

Seminaarin ensimmäisen harjoituspäivän treenipaikkana toimi legendaarinen Nippon Budo-kan halli, missä järjestettiin mm. karaten MM-kilpailut vuonna 2008. Perjantaista sunnuntaihin harjoiteltiin hienossa Toshima-Ku Martial Arts hallissa. Leirin anti oli mitä mainioin, joten kaikki harrastajat saivat runsaasti palautetta ja kotiinviemisiä omille dojoilleen.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin myös dan-kokeet Japanin ulkopuolisille harrastajille sekä instructor-lisenssikokeet kaikille harrastajille. Kuopioon tulee tuliaisina runsaan teknisen sisällön lisäksi uusi dan-arvo sekä seuran ensimmäinen instructor-lisenssi (Pasi Hirvonen, 4. dan ja 3. kyu instructor-lisenssi).

Kuopion Karateseura onnittelee Pasia hienosta suorituksesta!