Ajankohtaiset tiedotteet

Seuran vuosijuhla/pikkujoulut

Vuosijuhla pidetään lauantaina 11.12. klo 17.30 alkaen. Se on tarkoitettu aikuisten ja nuorten treeneissä treenaaville (kyu- ja dan-vyöarvot). Iltaa juhlistetaan ruokailulla, palkitsemisilla ja hyvällä seuralla. Lämpimästi tervetuloa!

Sääntömääräinen syyskokous

Seuran syyskokous pidettiin pe 29.10. Seuran puheenjohtajana vuonna 2022 jatkaa Marjaana Rantala. Johtokuntaan valittiin Tiina Heikkinen, Maija Aalto-Heinilä, Marko Luostarinen, Sanna Korhonen sekä uutena Marko Mikkonen. Varajäseneksi valittiin Matti Leinonen.

Asiaa korona ajan harjoituksista!!

Kamppailijat Oy:n hallitus on tarkentanut aiempaa ohjeistusta harjoittelusta LIIKKEEN tiloissa. Muista noudattaa osaltasi kaikkia valtakunnallisia sekä alueellisia koronaohjeita. Harjoittelu 15.6.2021 alkaen: Ohjeistus harjoittelusta 15.6.2021 alkaen

Harjoitteluun liittyvät tarkemmat tiedot on lähetetty sähköpostilla MyClubin kautta. Harjoittelussa noudatetaan tiettyjä rajoituksia sekä turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Katso tästä: Tiedote elokuu 2020

Noudatamme Karateliiton ja Liikkeen antamia suosituksia ja ohjeita. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta lisää. Lisätietoa: https://karateliitto.fi/fi/uutiset/kamppailulajien-yhteiset-ohjeet-seuraharjoitteluun-7-10-2020-alkaen/ja Salin tiedote harjoittelusta 23.10.2020

********************************

Uusia Dan-arvoja

Kuopion Karateseura sai jälleen uusia dan-arvoja Riina Peltokorven ja Maija Aalto-Heinilän läpäistyä 1. danin kokeen kokeen Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä Kuopiossa 2.10.2021. Suuret onnittelut  Riinalle ja Maijalle hienoista suorituksista!

Uusi Dan-arvo

Kuopion Karateseura sai uuden dan-arvon Marko Ryynäsen läpäistyä 2.danin kokeen Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä Kuopiossa 14.-15.11.2020. Onnittelut!

Uusia Dan-arvoja

Kuopion Karateseura sai jälleen uusia dan-arvoja Arto Hiltusen ja Hannu Kuokkasen läpäistyä 1. danin kokeen ja Miika Hännisen läpäistyä 3. danin kokeen Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä Turussa 26-27.5.2018 Suuret onnittelut Hannulle, Artolle ja Miikalle hienoista suorituksista!

Uusi Dan-arvo

Valmentajat Tiina, Marko ja Pasi osallistuvat helmikuun 2018 alussa Japan Wadokain leirille Tokiossa. Tiina Heikkinen osallistui ja läpäisi kolmannen treenipäivän päätteeksi järjestetyn vyökokeen. Seurassamme on nyt uunituore Japan Wadokain 3.dan. Onnittelut Tiinalle!

Uusia Dan-arvoja

Viikonloppuna 11.-12.11.2017 Wadokai Finlandin leirillä Hämeenlinnassa oli suuri joukko seuran valmentajia leirin yhteydessä järjestettävässä vyökokeessa. Saimme seuraan uusia mustia vöitä ja niiden korotuksia. Ossi Seppänen, Rauno Miettinen ja Marko Ryynänen saivat 1.danin mustan vyön. Enni Väänänen vahvisti oman mustan vyön wadokai 1.daniin. Marko Karjalainen korotti vyöarvoaan 3.daniin. Mahtava suoritus kaikilta. Seura onnittelee kaikkia vyön saaneita!

Kuopion Karateseuraan uusi korkea vyöarvo

Ruotsin Herrljungassa pidettiin 2.-4.12.2016 Wadokai leiri, jonka ohjaajana toimi sensei Shingo Ohgami 8.dan. Kuopion Karateseuran Pasi Hirvonen suoritti leirin yhteydessä pidetyssä vyökokeessa 5. danin mustan vyön. Kyseessä on seuran korkein vyöarvo. Kuopion Karateseura onnittelee lämpimästi Pasia upeasta suorituksesta!

JAPANIN TULIAISIA

Kuopion karateseuran Pasi Hirvonen osallistui yhdessä Hämeenlinnan Kushinkanin Jari Niemisen kanssa JKF Wadokai tekniseen seminaariin Tokiossa 4.-7.2.2016. Seminaarin pääohjaajana toimi Sensei Hideho Takagi (8. dan, JKF Wadokai Executive Director).

Seminaarin ensimmäisen harjoituspäivän treenipaikkana toimi legendaarinen Nippon Budo-kan halli, missä järjestettiin mm. karaten MM-kilpailut vuonna 2008. Perjantaista sunnuntaihin harjoiteltiin hienossa Toshima-Ku Martial Arts hallissa. Leirin anti oli mitä mainioin, joten kaikki harrastajat saivat runsaasti palautetta ja kotiinviemisiä omille dojoilleen.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin myös dan-kokeet Japanin ulkopuolisille harrastajille sekä instructor-lisenssikokeet kaikille harrastajille. Kuopioon tulee tuliaisina runsaan teknisen sisällön lisäksi uusi dan-arvo sekä seuran ensimmäinen instructor-lisenssi (Pasi Hirvonen, 4. dan ja 3. kyu instructor-lisenssi).

Kuopion Karateseura onnittelee Pasia hienosta suorituksesta!