Ajankohtaiset tiedotteet

Kuopion kansalliset kilpailut 7.9.2019

Kuopion kansalliset karatekilpailut kamppaillaan vajaan parin viikon kuluttua! Ilmoittautuminen on käynnissä Sportdatan kautta. Tervetuloa Kuopioon kilpailemaan, katsomaan ja kannustamaan!

Kuopion-kansalliset-Suomi-Cup-2019-kisakutsu

Korjaus kisakutsussa olevaan tietoon: Kilpailujen johtaja on Kari Koskinen, puh 040-7287801 (ma-pe klo 16 jälkeen, la-su anytime).

Tietoa alkavista peruskursseista täältä

Syyskausi alkaa viikolla 33

Palaamme jälleen syyskauden harjoitteluaikatauluun ja normaalit viikkotreenit alkavat pyöriä kaikissa ryhmissä 12.8.2019 alkaen.

Alueharjoitukset syyskaudella Kuopiossa

KKS järjestää syyskaudella kaikille lähialueen harrastajille ja kilpakaratesta kiinnostuneille säännöllisiä alueharjoituksia. Syyskuun alusta alkaen joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 18.30-20.00 on avoimet otteluharjoitukset. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18.30-20.00 on avoimet kata-harjoitukset. Alueharjoitukset ovat osa  Savo-Karjalan karaten aluetoimintaa. 

*************************

Kevätkokous 9.4.2019

Seuran sääntömääräinen kevätkokous pidetään Liikunta- ja Kamppailukeskus LIIKKEEN kokoushuoneessa ti 9.4.2019 klo 18.45 alkaen. Tervetuloa päättämään seuran asioista. Kokouskutsu liitteenä. Kevätkokous_19

Seuratuotteita tilattavissa 1.3-31.3.2019

Tilattavissa ovat Adidaksen sininen college-paita, Adidaksen verkkatakki/housut (takki sininen, housut mustat), Niken t-paita (valkoinen) ja erilaisia laukkuja. Kaikissa tuotteissa (ei housut) on Kuopion karateseuran pyöreä logo. Lisäksi paitojen ja takin selässä on iso logo Kuopion karateseura. Vaatteita voi sovittaa harjoituspaikalla 11.3-25.3 välisenä aikana. Kysy valmentajalta!

Tilaus sähköpostitse seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi tai seuran ilmoitustaululla olevaan kaavakkeeseen. Tilaukset ovat sitovia ja laskutetaan ennen toimitusta. Tuotteet toimitetaan harjoituspaikalle josta ovat noudettavissa sovittuna aikana. Huom! laskutus tapahtuu ensisijaisesti jäsenrekisterin (myclubin) kautta sähköpostilla, joten ilmoita tilauksen yhteydessä jäsenrekisteristä löytyvän henkilön nimi (esim. juniorin nimi, vaikka maksaja olisi vanhempi).

Tuotteiden kuvat ja tiedot ohessa. KKS SEURATUOTTEET_032019

Siirrymme uusiin harjoitustiloihin

Kuopion Karateseuran harjoituspaikka vaihtuu. Vuoden 2019 alusta alkaen treenipaikkana on Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus LIIKE osoitteessa Väliköntie 4. Harjoitukset alkavat pyöriä viikolla 2 eli 7.1.2019 alkaen. 

 

Muutoksia seuran toimintaan

Syksyn 2018 aikana on tehty paljon töitä neljän seuran  (Kuopion Karateseura, Judoseura Sakura, Kupoion Taekwondo ja Kuopion Jujutususeura) kesken ja uudet harjoitustilat alkavat valmistua. Uusi treenisali sai nimekseen Kuopion Liikunta- ja Kamppailukeskus LIIKE ja nettisivut lötyvät osoitteesta www.liikeon.fi. Myös facebook-sivut on avattu ja sieltä voi seurata mm. remontin etenemistä sekä muita yhteisiä tiedotteita.  

 

Seuran vuosijuhla ja pikkujoulut

Aikuisharrastajien (kyu- ja dan-vyöt sekä kuntokarate) pikkujoulut ja vuosijuhla pidetään perjantiaina 14.12.2018 klo 18.30 alkaen Valtuustotalon koulutustilassa (Suokatu 42, 3 krs). Ilmoittautuminen sihteerille. Lisätietoa liitteenä Tervetuloa! VUOSIJUHLA 2018_info

Junioreiden pikkujoulut järjestetään sunnuntaina 16.12 suurmäentien salilla klo 17 alkaen. Lisätiedot sekä ilmoittautuminen juniorivastaava@kuopionkarateseura.fi

 

Avoimet ovet uuden harjoitustilan kuntosalille

Väliköntien uusien harjoitustilojen yhteydessä toimii myös Sunset TL kuntosali. Yrittäjä kutsuu kaikki Kamppailijat Oy:n osakasseurojen jäsenet tutustumaan kuntosalin toimintaan. Samalla pääsee näkemään muun tilan, johon kamppailijoiden harjoitusalue rakentuu. Tutustumiseen on kaksi mahdollisuutta: avoimet ovet la 1.12 KLO 11-15 ja ma 10.12 KLO 10-17: crosstraining / toiminnallinen harjoittelu, Väliköntie 4, Kuopio

Jatkossa Kamppailijat Oy:n osakasseurojen jäsenillä on mahdollista treenata Sunset TL salilla edullisesti.

Kutsu ja lisätietoa kamppailulajien jäsenille, avoimet ovet

 

UUDET HARJOITUSTILAT

Kuopion Karateseura ry:n ylimääräinen vuosikokous päätti 26.7.2018 lähteä mukaan hankkeeseen, jonka tarkoituksena on rakentaa Väliköntiellä sijaitsevaan kiinteistöön uudet harjoitustilat yhdessä kolmen muun kamppailuseuran kanssa. Kokouksessa päätettiin myös irtisanoutua Puijo Areena -hankkeesta. Väliköntien hanke on edistynyt ja 31.7.2018 on allekirjoitettu neljän seuran kesken sopimus hankkeeseen ryhtymisestä. Mukana ovat Kuopion Karateseuran lisäksi, Judoseura Sakura, Kuopion Taekwondo ja Kuopion Ju-jutsuseura. Seurat perustavat osakeyhtiön, jonka tarkoituksena on hallinnoida harjoitustiloja. Uusien harjoitustilojen remontointi ja valmistelu alkaa syksyn aikana. Perustettava osakeyhtiö on alkanut etsimään yhteistyökumppaneita ja tavoitteena on aloittaa harjoittelu uusissa tiloissa 1.1.2019. Hankkeen etenemisestä tiedotetaan jäsenistöä. Kuopion Karateseura ry:n hallitus

********************************

Uusia Dan-arvoja 

Kuopion karateseura sai jälleen uusia dan-arvoja Arto Hiltusen ja Hannu Kuokkasen läpäistyä 1. danin kokeen ja Miika Hännisen läpäistyä 3. danin kokeen Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä Turussa 26-27.5.2018 Suuret onnittelut Hannulle, Artolle ja Miikalle hienoista suorituksista!

Uusi Dan-arvo

Valmentajat Tiina, Marko ja Pasi osallistuvat helmikuun 2018 alussa Japan Wadokain leirille Tokiossa. Tiina Heikkinen osallistui ja läpäisi kolmannen treenipäivän päätteeksi järjestetyn vyökokeen. Seurassamme on nyt uunituore Japan Wadokain 3.dan. Onnittelut Tiinalle!

Uusia Dan-arvoja

Viikonloppuna 11.-12.11.2017 Wadokai Finlandin leirillä Hämeenlinnassa oli suuri joukko seuran valmentajia leirin yhteydessä järjestettävässä vyökokeessa. Saimme seuraan uusia mustia vöitä ja niiden korotuksia. Ossi Seppänen, Rauno Miettinen ja Marko Ryynänen saivat 1.danin mustan vyön. Enni Väänänen vahvisti oman mustan vyön wadokai 1.daniin. Marko Karjalainen korotti vyöarvoaan 3.daniin. Mahtava suoritus kaikilta. Seura onnittelee kaikkia vyön saaneita!

Kuopion Karateseuraan uusi korkea vyöarvo

Ruotsin Herrljungassa pidettiin 2.-4.12.2016 Wadokai leiri, jonka ohjaajana toimi sensei Shingo Ohgami 8.dan. Kuopion Karateseuran Pasi Hirvonen suoritti leirin yhteydessä pidetyssä vyökokeessa 5. danin mustan vyön. Kyseessä on seuran korkein vyöarvo. Kuopion Karateseura onnittelee lämpimästi Pasia upeasta suorituksesta!

JAPANIN TULIAISIA

Kuopion karateseuran Pasi Hirvonen osallistui yhdessä Hämeenlinnan Kushinkanin Jari Niemisen kanssa JKF Wadokai tekniseen seminaariin Tokiossa 4.-7.2.2016. Seminaarin pääohjaajana toimi Sensei Hideho Takagi (8. dan, JKF Wadokai Executive Director).

Seminaarin ensimmäisen harjoituspäivän treenipaikkana toimi legendaarinen Nippon Budo-kan halli, missä järjestettiin mm. karaten MM-kilpailut vuonna 2008. Perjantaista sunnuntaihin harjoiteltiin hienossa Toshima-Ku Martial Arts hallissa. Leirin anti oli mitä mainioin, joten kaikki harrastajat saivat runsaasti palautetta ja kotiinviemisiä omille dojoilleen.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin myös dan-kokeet Japanin ulkopuolisille harrastajille sekä instructor-lisenssikokeet kaikille harrastajille. Kuopioon tulee tuliaisina runsaan teknisen sisällön lisäksi uusi dan-arvo sekä seuran ensimmäinen instructor-lisenssi (Pasi Hirvonen, 4. dan ja 3. kyu instructor-lisenssi).

Kuopion Karateseura onnittelee Pasia hienosta suorituksesta!