Ajankohtaiset tiedotteet

Tulevat tapahtumat ja kisat löydät täältä                       Tietoa alkavista peruskursseista täältä

Seuran sääntömääräinen syyskokous ti 13.11.2018 klo 19.00 Kuopio-hallilla

Syysloman vaikutukset treeneihin:

KARATE-KIDS (4-6 v.): ei treenejä lauantaina 20.10.

JUNIORIT (7-12 v.): ei treenejä su 14.10. (syysloman aloitus) eikä ti 16.10. treenit normaalisti jälleen su 21.10.

KUNTOKARATE: ei treenejä su 14.10. (syysloman aloitus), treenit normaalisti jälleen su 21.10.

AIKUISET JA NUORET lajitreenit (kyu- ja dan -vyöt): viikkotreenit muuten normaalisti, paitsi to 18.10. yhdistetyt kelta-mustat klo 17

NUORTEN JA AIKUISTEN PERUSKURSSI: treenit syyslomalla normaalisti

SEURATUOTTEITA TILATTAVISSA 22.9-1.10.2018

Tilattavissa ovat Adidaksen sininen COLLEGE senior tai junior. Niken t-paita (valkoinen tai sininen) ja erilaisia laukkuja. Paidoissa laajasti koko vaihtoehtoja. Kaikissa tuotteissa on Kuopion karateseuran pyöreä logo. Lisäksi paitojen selässä on iso logo Kuopion karateseura. Paitoja voi sovittaa väestösuojalla. Kysy valmentajalta!
Tilaus sähköpostitse seuratuotteet@kuopionkarateseura.fi tai seuran ilmoitustaululla olevaan kaavakkeeseen. Tuotteiden kuvat ja hinnat ovat myös esillä ilmoitustaululla. Huomioi, että sovitettava t-paita on tekninen paita, mutta tilattavat paidat ovat normaali t-paitoja. (koon voi sovittaa teknisen paidan avulla). Tilaukset ovat sitovia ja laskutetaan ennen toimitusta.

UUDET HARJOITUSTILAT

Kuopion Karateseura ry:n ylimääräinen vuosikokous päätti 26.7.2018 lähteä mukaan hankkeeseen, jonka tarkoituksena on rakentaa Väliköntiellä sijaitsevaan kiinteistöön uudet harjoitustilat yhdessä kolmen muun kamppailuseuran kanssa. Kokouksessa päätettiin myös irtisanoutua Puijo Areena -hankkeesta. Väliköntien hanke on edistynyt ja 31.7.2018 on allekirjoitettu neljän seuran kesken sopimus hankkeeseen ryhtymisestä. Mukana ovat Kuopion Karateseuran lisäksi, Judoseura Sakura, Kuopion Taekwondo ja Kuopion Ju-jutsuseura. Seurat perustavat osakeyhtiön, jonka tarkoituksena on hallinnoida harjoitustiloja. Uusien harjoitustilojen remontointi ja valmistelu alkaa syksyn aikana. Perustettava osakeyhtiö on alkanut etsimään yhteistyökumppaneita ja tavoitteena on aloittaa harjoittelu uusissa tiloissa 1.1.2019. Hankkeen etenemisestä tiedotetaan jäsenistöä. Kuopion Karateseura ry:n hallitus

Kesän 2018 treeniajat

Nuoret ja aikuiset (kyu- ja dan-vyöt):

• ohjattuja harjoituksia on kesä- ja elokuussa (ajalla 4.6. – 28.6. ja 31.7. – 16.8.)
  • ti klo 17 pukutreenit ja ke klo 18.30 pukutreenit
  • to klo 18 oheistreenit sisällä tai ulkona (verkkarivarustus)
  • Huom! Ottelutreenit läpi kesän sisällä tai ulkona ma klo 18.30 ja ke 17, seuraa ilmoittelua Facebookista!

Juniorit:

• Su 10.6. ja 17.6. pidetään kaikkien ryhmien yhdistetyt harjoitukset klo 18-19, jonka jälkeen alkaa kesäloma
  • Su 5.8. ja 12.8. on yhdistetyt harjoitukset klo 18-19, jonka jälkeen 19.8. alkaa syksyn harjoituskausi
  • Tiistaisin ei ole kesällä harjoituksia

Kuntokarate:

• noudattaa junioreiden aikataulua: treenit su 10.6., 17.6., 5.8. ja 12.8. klo 18
  • torstaisin kuntokaratelaiset voivat halutessaan osallistua yleisharrastajien oheistreeneihin klo 18, mutta treenin taso ja sisältö voi olla tiukempi: vetäjästä riippuen esim. hölkkää, loikkaa, Puijon portaita, askeltikkaita, kuntopiiriä tai muuta mukavaa 🙂

Uusia Dan-arvoja

Kuopion karateseura sai jälleen uusia dan-arvoja Arto Hiltusen ja Hannu Kuokkasen läpäistyä 1. danin kokeen ja Miika Hännisen läpäistyä 3. danin kokeen Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä Turussa 26-27.5.2018 Suuret onnittelut Hannulle, Artolle ja Miikalle hienoista suorituksista!

Uusi Dan-arvo

Valmentajat Tiina, Marko ja Pasi osallistuvat helmikuun 2018 alussa Japan Wadokain leirille Tokiossa. Tiina Heikkinen osallistui ja läpäisi kolmannen treenipäivän päätteeksi järjestetyn vyökokeen. Seurassamme on nyt uunituore Japan Wadokain 3.dan. Onnittelut Tiinalle!

Uusia Dan-arvoja

Viikonloppuna 11.-12.11.2017 Wadokai Finlandin leirillä Hämeenlinnassa oli suuri joukko seuran valmentajia leirin yhteydessä järjestettävässä vyökokeessa. Saimme seuraan uusia mustia vöitä ja niiden korotuksia. Ossi Seppänen, Rauno Miettinen ja Marko Ryynänen saivat 1.danin mustan vyön. Enni Väänänen vahvisti oman mustan vyön wadokai 1.daniin. Marko Karjalainen korotti vyöarvoaan 3.daniin. Mahtava suoritus kaikilta. Seura onnittelee kaikkia vyön saaneita!

Kuopion Karateseuraan uusi korkea vyöarvo

Ruotsin Herrljungassa pidettiin 2.-4.12.2016 Wadokai leiri, jonka ohjaajana toimi sensei Shingo Ohgami 8.dan. Kuopion Karateseuran Pasi Hirvonen suoritti leirin yhteydessä pidetyssä vyökokeessa 5. danin mustan vyön. Kyseessä on seuran korkein vyöarvo. Kuopion Karateseura onnittelee lämpimästi Pasia upeasta suorituksesta!

JAPANIN TULIAISIA

Kuopion karateseuran Pasi Hirvonen osallistui yhdessä Hämeenlinnan Kushinkanin Jari Niemisen kanssa JKF Wadokai tekniseen seminaariin Tokiossa 4.-7.2.2016. Seminaarin pääohjaajana toimi Sensei Hideho Takagi (8. dan, JKF Wadokai Executive Director).

Seminaarin ensimmäisen harjoituspäivän treenipaikkana toimi legendaarinen Nippon Budo-kan halli, missä järjestettiin mm. karaten MM-kilpailut vuonna 2008. Perjantaista sunnuntaihin harjoiteltiin hienossa Toshima-Ku Martial Arts hallissa. Leirin anti oli mitä mainioin, joten kaikki harrastajat saivat runsaasti palautetta ja kotiinviemisiä omille dojoilleen.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin myös dan-kokeet Japanin ulkopuolisille harrastajille sekä instructor-lisenssikokeet kaikille harrastajille. Kuopioon tulee tuliaisina runsaan teknisen sisällön lisäksi uusi dan-arvo sekä seuran ensimmäinen instructor-lisenssi (Pasi Hirvonen, 4. dan ja 3. kyu instructor-lisenssi).

Kuopion Karateseura onnittelee Pasia hienosta suorituksesta!