Ajankohtaiset tiedotteet

Tulevat tapahtumat ja kisat löydät täältä                       Tietoa alkavista peruskursseista täältä

UUSIA DAN-ARVOJA

Viikonloppuna Hämeenlinnan wadokai-leirillä oli suuri joukko seuran valmentajia leirin yhteydessä järjestettävässä vyökokeessa. Saimme seuraan uusia mustia vöitä ja niiden korotuksia.

Ossi Seppänen, Rauno Miettinen ja Marko Ryynänen saivat 1.danin mustan vyön.

Enni Väänänen vahvisti oman mustan vyön wadokai 1.daniin.

Marko Karjalainen korotti vyöarvoaan 3.daniin.

Mahtava suoritus kaikilta. Seura onnittelee kaikkia vyön saaneita!

MUUTOKSIA SUNNUNTAIN 12.11. HARJOITUKSIIN!

Valmentajien kouluttautumisviikonloppu aiheuttaa muutoksia junioreiden harjoituksiin.
–> Peruskurssi pidetään normaalisti klo 17-18.
–> 1.-2. luokkalaiset (klo 17-18 ryhmä) voivat halutessaan osallistua sunnuntaina 12.11. peruskurssin harjoituksiin. Näillä kahdella ryhmällä on siis yhdistetyt treenit.
–> 3.-4. luokkalaisten harjoitukset (klo 18-19) on tällöin peruttu.
–> 5. lk ja vanhempien junioreiden harjoitukset (klo 19-20) on myös peruttu.

Kuopion Kansalliset 2017

Lauantaina 30.9. Kuopion Karateseuran kilpailijat taistelivat sijoituksista Suomi Cupin osakilpailussa, Kuopion Neulamäessä. Perinteiseen kilpailuun ilmoittautui tänä vuonna noin 50 karatekaa ympäri Suomen. Järjestävän seuran joukkueessa oli tällä kertaa mukana viisi kilpailijaa, joista jokainen ylsi mitalisijalle. Hieno suoritus siis kaikilta!

Miesten katan voiton vei Kuopion Niklas Turunen. Toiseksi sarjassa sijoittui Outokummun Karateseuran Jani Korpelainen ja kolmanneksi Kirkkonummen Kibudon Claus Enckell.

Alle 12 vuotiaiden poikien katasarjassa ykkössijan valtasi Kuopion Tuomas Rekola. Hopeaa puolestaan otti ensimmäisissä kansallisissa kisoissaan Kuopion Tuukka Ramula. Pronssille sarjassa ylsi Hämeenlinnan Karateseuran Jimi Mantere. Tuomas jatkoi kilpailusuorituksiaan myös alle 12 vuotiaiden poikien kumitesarjassa. Ottelut olivat tasaisia ja Tuomas taisteli tiensä ykkössijalle tässäkin sarjassa. Toiseksi sijoittui Hämeenlinnan Oskari Seppälä ja kolmanneksi Espoon Meido-Kan Karaten Eetu Perta.

Alle 14 vuotiaiden poikien, alle 55 kilon kumitesarjassa otteli Kuopion Aleksi Hyvönen, sijoittuen kolmanneksi kovan taistelun jälkeen. Sarjan voiton vei Lahden Karaten Jesse Lehtinen ja toiseksi ylsi Lohjan Kamppailukeskuksen Aapo Kirjavainen.

Kuopion Karateseuran Eetu Tuovinen otteli alle 16 vuotiaiden poikien yli 63 kilon kumitesarjassa. Tasaisen taistelun päätteeksi lopputuloksena oli kaksi otteluvoittoa ja sarjan ykkössija. Toiseksi sijoittui Ylöjärven Shotokanin Miikka Salonen ja kolmanneksi Lohjan Kamppailukeskuksen Miikka Kulmala. Eetu otteli myös alle 18 vuotiaiden poikien avoimessa sarjassa, sijoittuen neljänneksi.

Järjestävän seuran puolesta kiitos kaikille osallistuneille kisaajille, tuomareille, toimitsijoille, valmentajille ja talkoolaisille!

Kidsien syksyn 2017 harjoitteluajat

Syksyn Karatekids-ryhmissä on vielä tilaa! Kidseissä 4-6 -vuotiaat lapset treenaavat yhdessä vanhemman kanssa.

Harjoitukset Suurmäentiellä lauantaisin 26.8. alkaen klo 10-11 (ryhmä 1) ja klo 11-12 (ryhmä 2).

Ilmoittautumiset osoitteeseen karatekids@kuopionkarateseura.fi.

Junioreiden syksyn 2017 harjoitteluajat

Normaaliin harjoitusaikatauluun palataan sunnuntaina 20.8.

Aikuisten syksyn 2017 harjoitteluajat (kyu- ja dan vyöarvot)

Normaaliin syyskauteen palataan ti 22.8.

Kuntokarate noudattaa junioreiden aikatauluja