Ajankohtaiset tiedotteet

Tulevat tapahtumat ja kisat löydät täältä                       Tietoa alkavista peruskursseista täältä

Kesän 2018 treeniajat

Nuoret ja aikuiset (kyu- ja dan-vyöt):

• ohjattuja harjoituksia on kesä- ja elokuussa (ajalla 4.6. – 28.6. ja 31.7. – 16.8.)
  • ti klo 17 pukutreenit ja ke klo 18.30 pukutreenit
  • to klo 18 oheistreenit sisällä tai ulkona (verkkarivarustus)
  • Huom! Ottelutreenit läpi kesän sisällä tai ulkona ma klo 18.30 ja ke 17, seuraa ilmoittelua Facebookista!

Juniorit:

• Su 10.6. ja 17.6. pidetään kaikkien ryhmien yhdistetyt harjoitukset klo 18-19, jonka jälkeen alkaa kesäloma
  • Su 5.8. ja 12.8. on yhdistetyt harjoitukset klo 18-19, jonka jälkeen 19.8. alkaa syksyn harjoituskausi
  • Tiistaisin ei ole kesällä harjoituksia

Kuntokarate:

• noudattaa junioreiden aikataulua: treenit su 10.6., 17.6., 5.8. ja 12.8. klo 18
  • torstaisin kuntokaratelaiset voivat halutessaan osallistua yleisharrastajien oheistreeneihin klo 18, mutta treenin taso ja sisältö voi olla tiukempi: vetäjästä riippuen esim. hölkkää, loikkaa, Puijon portaita, askeltikkaita, kuntopiiriä tai muuta mukavaa 🙂

Uusia Dan-arvoja

Kuopion karateseura sai jälleen uusia dan-arvoja Arto Hiltusen ja Hannu Kuokkasen läpäistyä 1. danin kokeen ja Miika Hännisen läpäistyä 3. danin kokeen Wadokai Finlandin tekniikkaleirillä Turussa 26-27.5.2018 Suuret onnittelut Hannulle, Artolle ja Miikalle hienoista suorituksista!

Uusi Dan-arvo

Valmentajat Tiina, Marko ja Pasi osallistuvat helmikuun 2018 alussa Japan Wadokain leirille Tokiossa. Tiina Heikkinen osallistui ja läpäisi kolmannen treenipäivän päätteeksi järjestetyn vyökokeen. Seurassamme on nyt uunituore Japan Wadokain 3.dan. Onnittelut Tiinalle!

Uusia Dan-arvoja

Viikonloppuna 11.-12.11.2017 Wadokai Finlandin leirillä Hämeenlinnassa oli suuri joukko seuran valmentajia leirin yhteydessä järjestettävässä vyökokeessa. Saimme seuraan uusia mustia vöitä ja niiden korotuksia. Ossi Seppänen, Rauno Miettinen ja Marko Ryynänen saivat 1.danin mustan vyön. Enni Väänänen vahvisti oman mustan vyön wadokai 1.daniin. Marko Karjalainen korotti vyöarvoaan 3.daniin. Mahtava suoritus kaikilta. Seura onnittelee kaikkia vyön saaneita!

Kuopion Karateseuraan uusi korkea vyöarvo

Ruotsin Herrljungassa pidettiin 2.-4.12.2016 Wadokai leiri, jonka ohjaajana toimi sensei Shingo Ohgami 8.dan. Kuopion Karateseuran Pasi Hirvonen suoritti leirin yhteydessä pidetyssä vyökokeessa 5. danin mustan vyön. Kyseessä on seuran korkein vyöarvo. Kuopion Karateseura onnittelee lämpimästi Pasia upeasta suorituksesta!

JAPANIN TULIAISIA

Kuopion karateseuran Pasi Hirvonen osallistui yhdessä Hämeenlinnan Kushinkanin Jari Niemisen kanssa JKF Wadokai tekniseen seminaariin Tokiossa 4.-7.2.2016. Seminaarin pääohjaajana toimi Sensei Hideho Takagi (8. dan, JKF Wadokai Executive Director).

Seminaarin ensimmäisen harjoituspäivän treenipaikkana toimi legendaarinen Nippon Budo-kan halli, missä järjestettiin mm. karaten MM-kilpailut vuonna 2008. Perjantaista sunnuntaihin harjoiteltiin hienossa Toshima-Ku Martial Arts hallissa. Leirin anti oli mitä mainioin, joten kaikki harrastajat saivat runsaasti palautetta ja kotiinviemisiä omille dojoilleen.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin myös dan-kokeet Japanin ulkopuolisille harrastajille sekä instructor-lisenssikokeet kaikille harrastajille. Kuopioon tulee tuliaisina runsaan teknisen sisällön lisäksi uusi dan-arvo sekä seuran ensimmäinen instructor-lisenssi (Pasi Hirvonen, 4. dan ja 3. kyu instructor-lisenssi).

Kuopion Karateseura onnittelee Pasia hienosta suorituksesta!